Elmevang 3, Lindenborg, 4000 Roskilde

SPÆNDENDE OG DETALJERIG VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

I et naturskønt hjørne af Roskildes opland, ikke langt fra fjord og skovområder, ligger Elmevang 3. Som en del af et veletableret villakvarter ligger denne villa, der på papiret er klassisk, men hvor løsningerne er med til at give huset kant og karakter. For dem, der er på udkig efter et parcelhus med muligheder, er dette lige sagen.

Ejendommen dateres til 1967 og er opført på klassisk manér med murstensfacader og store vinduespartier. Fra vejen har bilen adgang til ejendommens carport og indkørsel, mens den store, private have på hele 1.104 kvadratmeter stille og roligt folder sig ud med veltrimmede plænearealer, bede langs husmuren og gode terrasseområder. Her er særligt vægdrivhuset værd at nævne, hvor der er indrettet orangeri med vinranker og plads til at nyde morgenkaffen. Ejendommens fliseterrasse afskærmes med en læmur, og i enden af sæsonerne kan man tænde op i udepejsen for at skabe endnu mere hygge.

Selve husets indretning fordeler etagemeterne over en rummelig stueplan og en meget brugbar underetage. Øverst oppe findes køkkenalrum, to stuer, to værelser, bryggers, badeværelse, viktualierum og gangareal, mens underetagen indeholder endnu et badeværelse, en todelt gildesal og et rummeligt disponibelt rum. Gennemgående er huset løbende blevet passet godt på med flere iøjnefaldende forbedringer, som bl.a. tæller det lyse køkken med alt i hårde hvidevarer. Alt imens er den bageste stue med træpilleovn et superlækkert opholdsrum, som virkelig sætter en streg under husets lyse atmosfære og har skydedøre mod terrasser, så inde og ude hurtigt kan integreres. Det oplyses desuden, at ejendommen har eget jordvarmeanlæg.

Grønt og vand er områdets helt særlige tiltrækningspunkter, hvor man også straks fornemmer en landlig ro og et godt naboskab. Man er flyttet til Gevninge, en by med egen Rema 1000, pasningstilbud og eget bibliotek, mens man kan cykle til Trællerupskolen på under et kvarter. Dem, der holder af at dyrke naturen til vands, har ikke langt til fjordens bred, og ønsker man byliv, tager det 10 minutter at køre til Roskilde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.