Rytterbakken 7, Gevninge, 4000 Roskilde

HYGGELIG SVENSK TRÆVILLA PÅ STOR SOLRIG GRUND

For enden af en lukket vej ligger denne hyggelige Annaberg-villa, som vi nu har sat til salg. Her får I mulighed for at bo i et charmerende træhus på 159 kvm og med en lækker have samt tre terrasser, så I virkelig kan nyde udelivet. Her kommer man let til at tænke på svensk idyl.

I bliver budt velkommen indenfor i husets entré, hvor I kan smide skoene og overtøjet, før I bevæger jer videre ind i den store stue. Her lægger man straks mærke til de flotte bondehusvinduer, trægulvet og den fantastiske dobbelt terrassedør, der åbner ud til en stor træterrasse. Stuen giver adgang til et disponibelt rum, I kan bruge som kontor eller værelse, imens der også er åben forbindelse ud til køkkenet. Her får I et virkeligt lækkert design med køkkendisk, lyse bordplader, vitrine-overskabe og godt lysindfald med kig til Gevninge Kirke. I forbindelse med køkkenet får I bryggers med vask. Fra entreen er der adgang til et badeværelse med både bruseniche og toilet. På første sal kommer I op til en fantastisk funktionel, rummelig og hyggelig repos med adgang til to store værelser - hvoraf det ene har tilhørende disponibelt rum - samt et ekstra badeværelse med karbad.
I en separat bygning/anneks med 1. sal får I flere disponible rum med god plads til alt lige fra opbevaring og kreativ udfoldelse. Kort sagt en bygning med store muligheder: teenageafdeling eller hjemmekontor eksempelvis.

Huset blev opført i '77 og har to matchende tilbygninger på henholdsvis 40 og 48 kvm, hvor den ene kan bruges som en smart garage med skydelåger, der nemt kan skydes fra eller til. Boligen er omringet af grønne område og har tre terrasser, så I altid kan slå jer ned i et spot i solen eller søge ind i skyggen, når varmen slår til. Havens arealer kan I udnytte på forskellig vis, imens børnene får masser at plads til at lege på under de blomstrende træer eller hygge sig med snobrød ved den etablerede bålplads.

I kommer til at bo i et roligt kvarter tæt på dagtilbud og skole, offentlig transport og med kun en kilometer til både skolen, Rema1000 eller Brugsen. Byen har et attraktivt foreningsliv, et lokalt bibliotek, forsamlingshus, beboerhus , en hyggelig bager og pizzeria med take away-muligheder, når trætheden melder sig. Ikke langt fra byen ligger Holbækmotorvejen, der på bare 20 min. kan tage jer til Roskilde eller Holbæk, imens I kun har to km til fjorden og fire kilometer til den hyggelige naturstrand og havn på Herslev Strand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.