Kagstrup Mark 19, Kagstrup, 4100 Ringsted

FLOT LANDEJENDOM MED MASSER AF MULIGHEDER

Nu præsenteres en fantastisk bolig bestående af en istandsat landejendom, der befinder sig på en næsten 11 hektar stor grund for enden af en lukket vej, ikke langt fra Ringsted. Her står herlighederne i kø for at blive vist frem, så læs med videre, og lad jer overbevise om, at dette vil være det perfekte, nye hjem for netop jer.

Lad os starte i hovedboligen, hvor I træder indenfor via en rummelig entré, hvor der er god plads til opbevaring af sko og jakker samt opgang til den beboelsesvenlige førstesal. Fra entréen kan I enten bevæge jer videre ind i køkkenet eller i de sammenhængende leverum, hvor I får en skøn stue med et godt lysindfald og udgang til terrasse, en dejlig spisestue og ikke mindst et disponibelt rum, der egner sig perfekt som kontorplads eller hobbyrum. Køkkenet er veldisponeret med alt i hårde hvidevarer og fremstår med hvide klinker på gulvet og smukke gråblå skabslåger, som et klassisk og idyllisk landkøkken. Herfra er der ligeledes udgang til den sydvestvendte terrasse, der modtager masser af sollys igennem dagen, og hvor I uden problemer vil kunne indrette jer med havemøbler. Derudover finder I i stueetagen også en mindre gang med opbevaringsplads. Herfra er der adgang til et funktionelt badeværelse med separat brus og to håndvaske. Der er gulvvarme i alle rum i stueetage undtagen kontor. Ligeledes skal det bemærkes at der er udgang til gårdsplads/have fra alle rum undtagen badeværelse.
Der er plads til vaskemaskine, tørretumbler, fryser i fyrrerummet i den tilstødende bygning.
Ovenpå rummer huset yderligere tre indretningsklare og hyggelige værelser samt en yderst anvendelig og møblerbar repos.

Med en grund på 109.636 kvadratmeter kommer I ikke til at mangle plads til at udfolde alle jeres drømme. Landejendommen omfatter bl.a. en stor stald med oplagt mulighed for at holde heste med fem hestebokse i lærketræ og løsdriftstald. Derudover finder I også masser af opbevaringsrum samt plads til sysler med hobbyer og håndværk. De nuværende ejere driver f.eks. en hundekennel, og her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan I vil bruge pladsen. I har adgang til det hele fra den velanlagte gårdsplads, som er det perfekte sted at nyde en kop kaffe i morgensolen, og som fra første øjeblik kaster en idyllisk stemning over stedet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.