Søparken 77, Svogerslev, 4000 Roskilde

DEJLIGT RÆKKEHUS I FAMILIEVENLIGT KVARTER

Ønsker I at bo i et grønt og fredfyldt område med to terrasser og eget haveareal? Så er dette skønne 70'er-rækkehus måske noget for jer. Med 124 kvadratmeter fordelt på stue, køkken, alrum, to badeværelser og tre værelser er boligen ideel til børnefamilien, der søger lys, luft og funktionelle løsninger.

Rækkehuset i to plan byder på et lyst, moderne køkken med indbygget ovn, rigeligt bord- og opbevaringsplads samt alrum med et lyst spiseområde. Stueetagen rummer også en fin fordelingsentré, et badeværelse med vask og toilet samt en stor stue. På 1. salen finder I tre gode værelser med indbygget skabsplads, hvoraf det ene værelse er brugt som sofastue. Dertil et rummeligt badeværelse med ovenlysvindue, stor bruseniche samt vask og toilet. I rækkehuset er der gennemgående klassiske 70'er-detaljer såsom indbyggede skabe, kvadratiske fliser på badeværelset og brede vinduespartier.

Til boligen medfølger desuden en rummelig carport, hele fire disponible rum samt to terrasser, hvor det er muligt at nyde kaffen i ro, mag og solskin. Den ene terrasse er aflukket med mulighed for en hyggelig spisesplads samt grøn beplantning. Den anden terasse er vendt mod haven og i naturlig forlængelse af hjemmets lyse stue. Netop i stuen, husets hjerterum, finder I det dragende, brede vinduesparti mod syd med udgang til en ligeså solrig træbelagt terasse og et dejligt udeareal. Den overdækkede terasse kan med fordel indrettes med afslappede loungemøbler for en næsten sydlandsk stemning i de varme sommermåneder. Terrassen fører videre til en ugeneret have med græsplæne og hæk, der er nem at vedligeholde. Har du grønne fingre, er der samtidig mulighed for at tilføje blomster, bede og buske, og så er haven klar til at blive nydt.

Søparken er et attraktivt kvarter for både børnefamilier og ældre par, hvor naboer, grønne arealer, legepladser og rolige stier er lige ude for døren. Her er man tæt på naturen, da både fjord og skov er i nærområdet. En rask cykeltur, blot seks km fra boligen, finder I desuden Roskilde Centrum med et storblomstrende café- og butiksliv. Roskilde rummer tilmed historiske attraktioner samt et væld af kulturelle initiativer. I nærheden finder I Roskilde Station med gode muligheder for at komme med offentlig transport mod blandt andet København. En tur dertil kan ligeledes klares i bil på 40 minutter.

En indflytningsklar bolig til børnefamilien med en lysfyldt planløsning og et grønt nærmiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.