Havnevej 18, 2. mf., 4000 Roskilde

HYGGELIG 1. VÆR. LEJLIGHED MED FRANSK ALTAN OG UDSIGT TIL BYPARKEN

Nu kan du overtage nøglerne til denne billige begynderlejlighed, der har en god beliggenhed tæt på Roskilde Havn samt Byparken og byens gågade. Her får du et overkommeligt hjem med en fransk altan, hvor parken dominerer udsigten, så du i ro og mag kan følge med i årstidernes skiften.

Lejligheden ligger på anden sal i en ejendom fra 1960, der fremtræder i fin stand med både parkeringspladser og et stort grønt areal tilknyttet. Det er anlagt med en dejlig have, hvor de opstillede borde og bænke inviterer til en hyggelig stund i solen, når årstiden kalder på det. Nærmiljøet er således virkelig behageligt, og både bil og cykel kan finde sin egen plads ved ejendommen.

Lad os tage et nærmere kig på boligen, hvor en entré med indbygget garderobe byder velkommen til. Herfra tilgår du badeværelset, der er udstyret med terrazzogulv og indeholder alt det fornødne, mens der også er fri passage til opholdsrummet. Et hjørne er dedikeret til køkkenfaciliteter, så du har alt, hvad der skal til for at forberede dagens måltider, og dertil har du mulighed for at indrette dig efter lyst og behov - måske med en mindre spiseplads, en sovesofa og en reol, der kan fungere som rumdeler. Du kan naturligvis sætte dit eget præg på omgivelserne og modernisere hjemmet, så stedet bliver helt dit eget.

Beliggenheden er perfekt til dig, som både vil være tæt på by og natur. Du kan gå til det meste herunder gågadens mange forretninger og de caféer, spisesteder og kulturelle tilbud, som Roskilde er så rig på. Dertil er det nemt at smutte en tur i parken eller gå ned til havnen og nyde den charmerende atmosfære, der hviler over hav og kyst. Offentlig transport er også inden for rækkevidde med få minutters gang til bussen, mens du fra Roskilde Station kan tage toget mod bl.a. København. Du har selvfølgelig også kort afstand til flere indkøbsmuligheder, så de daglige indkøb nemt klares.

En god begynderlejlighed, som vi glæder os til at præsentere dig for. Kontakt os gerne for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.