Skovbogade 37, 4000 Roskilde

SMUK, VELHOLDT VILLA MED SKØN HAVE I ATTRAKTIVT KVARTER

Velkommen indenfor! Nu kan vi udbyde denne flotte villa, opført i 1914 og løbende vedligeholdt, således at boligen er lige til at flytte ind i. Her kan den gode, trygge tilværelse blot begynde.

Villaen fremstår super indbydende og emmer af varm, hjemlig stemning, inde som ude. Her føler man sig godt tilpas med det samme, for der er kræset om husets mange charmerende detaljer. Allerede udefra fornemmer I, det er et dejligt hus, og træder I indenfor, møder I et stueplan med en pæn entré, et indbydende badeværelse med kar samt to smukke, indretningsvenlige stuer en suite med stuklofter. Dertil et flot, åbent snedkerkøkken i super charmerende stil, som er i forbindelse med spisestuen. Herfra kan I nyde dagens måltid og det bladgrønne kig mod haven og den fine, overdækkede terrasse.

Tager I trappen op til husets førstesal møder I endnu et pænt badeværelse med separat bruseniche. Derudover to gode, rummelige værelser, det ene i forbindelse med et stemningsfyldt walk-in. Dertil kommer husets tørre kælderplan, der står særdeles flot og byder på mange forskellige indretningsmuligheder, eksempelvis gæsteværelse, teenageafdeling eller træningsrum.

Den lukkede have er et kapitel for sig, med et væld af hyggelige kroge, frodige træer, bede og flere terrasser. En privat og blomstrende oase for hele familien. Her kan I sidde i ugenert ro og lytte til Domkirkens klokke. Man tror næsten ikke, man er midt i byens pulserende liv. Bagest i haven er der klart til at dyrke grøntsager, holde høns eller lege i den lille skov.

Villaen er beliggende i et attraktivt kvarter for enden af rolig blind vej. Byens faciliteter kan nåes til fods, hvor I får et velassorteret udvalg af dagligvarebutikker, specialforretninger og hyggelige spisesteder lige ved hånden. Dertil kan børnene cykle i skole på bare få minutter, og når fritidsinteresserne skal plejes, byder nabolaget på mange dejlige fritids- og sportsaktiviteter. I er ikke mere end en smuttur fra midtbyen, og når I trænger til et pusterum i hverdagen er havnen og byens grønne parkområder tæt på. Der er ingen tvivl om, at villaen på Skovbogade 37 kalder på familien, som ønsker et dejligt, velholdt hjem beliggende på en flot placering ganske nær centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.