Højvænget 2, Vindinge, 4000 Roskilde

FLOT OG VELHOLDT PARCELHUS I HYGGELIGE VINDINGE NÆR ROSKILDE

Skal jeres næste boligkapitel udspille sig i de komfortable rammer af et rummeligt og indflytningsklart etplanshus i et veletableret og børnevenligt parcelhuskvarter med kort afstand til Roskildes hyggelige bymidte? Så er I med al sandsynlighed kommet til det helt rette sted.

På Højvænget 2 i Vindinge venter dette fine og særlige parcelhus, som oprindeligt er opført i 1961 og løbende er vedligeholdt og istandsat siden. Boligen fremtræder særdeles velholdt, og med sine fire værelser og to stuearealer . Huset fremtræder med hvid facade, hvide vinduespartier og mørkt tag, mens to skønne terrasser strækker sig om huset. Her venter jer en aldeles ugeneret grund, som er omkranset af høje træer og byder på et hyggeligt havestykke med fin beplantning, græsareal, fliseterrasse og træterrasse.samt bålsted. Med terrasser i både syd og vest har I udsigt til lyse dage og mange soltimer på matriklen.

Inden døre folder boligen sig ud på 121 veldisponerede kvadratmeter med lækre faciliteter, pæne gulve og hvidmalede vægge, lofter og vinduespartier. Her bydes I indenfor i en lys entré med en alkove, et indbygget skab til opbevaring og god plads til et entrémøbel. Fra boligens fordelingsentré findes adgang til et flot badeværelse med bruseniche og udluftningsvindue. Hertil kommer et nydeligt køkken med de fornødne hårde hvidevarer, samt Quooker, nyd udsigten til havens smukke grønne træer og buske.Det hyggelige Køkkenet, som indbyder til hygge middage på cafe bordet og samling om måltiderne. I forlængelse heraf findes den store dagligstue med vinduespartier fra gulv til loft og udgang til træterrassen. Boligens pæne bryggers byder på vaskesøjle og skabe til opbevaring. Tre af husets værelser tilgås via entréen, mens en særskilt forældreafdeling er beliggende i forlængelse af et gangareal, som leder til et rummeligt soveværelse med walk-in closet og et lækkert flisebadeværelse med badekar og indbyggede hylder. Til sidst findes der i denne afdeling af huset et stort værksted til alle gør-det-selv projekterne.

Med denne adresse bosætter I jer i naturrige omgivelser med dagtilbud, skole, indkøbsmuligheder og busforbindelser i nærområdet. Nær ejendommen findes legeplads, grønne områder og Toftebuen Sø, mens otte minutters kørsel bringer jer til Roskildes Statioen, centrum med sine hyggelige gågader, havnemiljø og badestrand, cafe´r og restauranter samt det populære HEDELAND som er perfekt til løb, ski, samt lange gå ture.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.