Kalundborgvej 16, 4281 Gørlev

NEM OG VELHOLDT BOLIG I ET GIVENDE NÆRMILJØ

Er I parret, der ønsker plads, eller familien, der længes efter en rolig og overskuelig hverdag i en stærk, lokal by, hvor alt hurtigt kan nås, og hvor strandture og natur er tæt på? Så er det jer, der skal overtage nøglerne til denne ejendom!

Dette skønne hus har en overskuelig størrelse og giver jer flere attraktive muligheder. For eksempel ligger hjemmets to værelser( mulighed for opførelse af 2 ekstra) med indgang fra gangarealet, og de har begge rigtig gode størrelser, mens det ene kommer med indbyggede skabe. I gangen har I glæden ved at have et skab til opbevaring, og boligens vedligeholdte badeværelse byder på klassiske fliser og et stort vindue til udluftning. I stuen får I fornøjelsen af et dejligt opholdsrum med god plads til spisebordet, sofa området og andet, og så har I også pillefyr brænde ovn samt udgang til haven. Køkkenet fremstår ligeledes velholdt med flotte fliser på gulvet og med masser af skuffe- og skabsplads, og herfra har I adgang til den hyggelige udestue. Desuden byder huset på et pænt og praktisk bryggers med egen indgang.

Selve ejendommen er opført i 1962, men taget er af nyere dato og her får I fornøjelsen af en rigtig god grund med flere fine detaljer. På grunden er der for eksempel masser af plads til en eller flere biler i den store indkørsel med carport, og så har I gode opbevaringsmuligheder i form af en garage og et skur. Derudover får I en hyggelig, privat have med to terrasser og et drivhus.

Hjemmet ligger i Gørlev på Nordvestsjælland lige mellem Kalundborg mod nord og Slagelse mod syd. I kommer til at bo i en mulighedsrig by, hvor der er alle de ting, som I har behov for i hverdagen. Dette indebærer blandt andet flere dagligvarebutikker, sportshal, motionscenter, læge, apotek og bibliotek. I bliver desuden en del af et spirende forenings- og fritidsliv, hvilket især udfolder sig omkring biografen og kulturhuset. Beliggenheden er nem for alle familiemedlemmer, og fra dørmåtten har I sølle 100 meter til Gørlev Skole, mens børnehave og daginstitution ligger henholdsvis 500 meter væk og en kilometer væk. På kun tre minutter fanger I Gørlev Landevej, der nemt tager jer området rundt, og så er befinder I jer få minutter fra kyst og strand. Sælger bruger kun 2 palle træ piller om året., huset er hulmur og ekstra isoleret. varmepumpe forefindes også.

Vi ser meget frem til at møde jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.