Vognmandsmarken 12, 2. th., 4000 Roskilde

FUNKTIONEL OG VELHOLDT LEJLIGHED I ROSKILDE

Vi præsenterer her en helt igennem indflytningsklar lejlighed, der byder på gode faciliteter og har en overskuelig planløsning, der rummer alt det, som singlen eller parret har behov for i hverdagen. Læs med og se om dette ikke kunne være hjemmet for netop dig.

Først og fremmest giver lejligheden et superpraktisk udgangspunkt, da beliggenheden tæt på Roskilde centrum ikke lader dig mangle noget. Her kan dagligvarebutikker nås på nærmest ingen tid i bil eller på cykel, og dertil er der gode beskæftigelsesmuligheder i området, ligesom Roskilde Universitet ligger blot fem kilometer fra adressen. Roskilde har masser at byde på af kultur, detailhandel, restauranter og underholdningstilbud, og flytter du ind her, har du omtrent en kilometer til Roskilde Station, hvorfra du hurtigt og nemt kan komme rundt i hele landet.

Vi stopper dog ikke her, for beliggenheden er bare toppen af isbjerget, og lejligheden, vi har med at gøre her, har bestemt også rigeligt at byde på selv. Den befinder sig på anden sal i et fritlæggende lejlighedskompleks fra 1971, hvor den modtager et skønt lysindfald og nyder godt af et kig ud til en grøn beplantning. Mod syd er der ydermere etableret en overdækket altan, der kan aflukkes med glasruder, så den kan bruges som et ekstra uderum næsten hele året. Ved ejendommen finder du yderligere et grønt område med træer og buske samt fin plads til parkering af cykler eller bil. Her er der altså tænkt på det hele.

Det samme gælder inden døre, hvor du indtræder lejligheden via en rummelig fordelingsentré med indbyggede skabe og god plads til overtøj. Stuen er stor og indretningsvenlig, og her skal du nok finde mulighed for at indrette både sofahjørne og spisebord, og værelset er ligeledes godt og reelt samt udstyret med indbygget garderobeplads. Hjemmet er gennemgående veldisponeret med et flot, moderne badeværelse, der har separat brus såvel som vaskefaciliteter, og køkkenet vil heller ikke skuffe med alt i hårde hvidevarer og rigeligt albuerum.

Kontakt os endelig og kom forbi til en fremvisning af et hjem, der fremstår pænt og velfungerende, og som de fleste vil kunne finde sig godt til rette i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.