Roskildevænget 65, 1. tv., 4000 Roskilde

DEJLIG TREVÆRELSES LEJLIGHED MED LUKKET ALTAN

Nu kan I overtage nøglerne til denne treværelses lejlighed, der ligger i et fredeligt kvarter med nærhed til skole, daginstitutioner og legepladser. Boligen fremtræder i god stand med et rummeligt badeværelse, og der er opført en stor, lukket altan med et fantastisk lysindfald.

Den funktionelle planløsning byder bl.a. på en hyggelig stue, hvor I kan indrette jer efter lyst og behov på det fine parketgulv. Her kan I træde direkte ud på altanen, mens et sæt dobbeltdøre tilmed åbner ind til det ene værelse, der har mange anvendelsesmuligheder. Fra entréen er der adgang til et soveværelse, mens I også tilgår køkkenet, der er holdt i et tidløst design med hvide fronter. Alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine, og da rummet har en fin størrelse, kan I endda etablere en mindre spiseplads. Slutteligt indeholder boligen et dejligt badeværelse med separat bruseplads og terrazzogulv, og vinduet giver jer mulighed for at lufte ud.

Lejligheden ligger på første sal i en ejendom, der stod færdig i 1962. Bygningen præsenterer sig i en arkitektur, der er typisk for sin tid, og det er muligt at parkere bilen i nærheden af opgangen. Fra altanen er der en flot udsigt over det grønne gårdmiljø, som består af en åben græsplæne med en legeplads i midten. Kvarteret er stille og roligt med et minimum af trafik, da vejen er lukket, og beliggenheden er således familievenlig.

Alle hverdagens fornødenheder ligger i gåafstand fra ejendommen, og I tilgår nemt både skole og børnepasning, ligesom supermarkedet blot er 400 meter væk. Ad kvarterets stisystem kan I besøge et grønt område, mens det også er muligt at opsøge Rabalderparken, som er et sandt paradis for skatere og rulleskøjteløbere. Pendlerne kommer på motorvejen efter et par minutter, og dertil kan I hurtigt cykle til Roskilde centrum, når I ønsker at handle i specialbutikker eller vil nyde et måltid på en restaurant. Desuden er der heller ikke langt til Roskilde Fjord, hvor I kan gå en hyggelig tur langs kysten.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.