Pilehaven 1, Ferslev, 4050 Skibby

ENDERÆKKEHUS I ET PLAN MED ATTRAKTIV PLACERING

Jeres boligjagt tager jer til naturskønne Hornsherred, og nærmere bestemt til Ferslev, som placerer sig midt i det åbne marklandskab nær Hammer Bakke og Isefjorden. Her kommer I derfor til at bo med natur lige udenfor hoveddøren, og I kan nyde lange gåture langs kysten eller besøge en af de mange hyggelige byer, som det her område huser - der er f.eks. ikke mere end 5 minutter til Skibby, som byder på alt fra pizzeria, apotek og butikker til skole, institutioner og idrætsfaciliteter.

I skal nu sætte kursen mod Pilehaven 1, og her udbyder vi et attraktivt enderækkehus, der råder over 105kvadratmeter. Hjemmet er praktisk talt indflytningsklart, og det egner sig kort sagt både til førstegangskøberne, den lille familie samt enlige og par i alle livets stadier. Foruden selve boligen er der råderet over en fantastisk baghave, som vender perfekt mod syd, så I får glæde af solen fra morgen til aften - her er selvfølgelig både et delvist overdækket terrassemiljø samt den fineste beplantning, der skaber en hyggelig atmosfære.

Enderækkehuset er flot istandsat og står derfor også klar til at tage imod sine nye ejere med åbne arme. Hjemmet er, takket være sin gode planløsning, velegnet til en bred målgruppe, hvilket vi allerede har nævnt, og som endnu et plus er den lyse, tidløst og stilrene indretning gennemgående fra A-Z.

Boligen kan tilgås både via husets entré og bryggers, hvilket må siges at være praktisk i hverdagen - entréen har selvfølgelig plads til garderobe, mens bryggerset er udnyttet med både vaskemaskine og opbevaringsplads. Planløsningen yder på tre gode, regulære og anvendelige værelser, et rummeligt og moderne badeværelse samt et stort leverum, hvor køkken, spisestue og dagligstue på hyggeligste vis glider sammen i ét. Køkkenet ligger en smule afskærmet og giver gode rammer om madlavningen, og resten af rummet kan indrettes lige nøjagtigt, som I ønsker - det er tilmed herfra, der er udgang til terrassen og haven.

Vil I med på en fremvisning og opleve ejendommen med egne øjne?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.