Lindenborgvej 130, Gevninge, 4000 Roskilde

SJÆLDENT MODERNE LAV ENGERGIVILLA I LANDZONE MED UDSIGT TIL SKØN NATUR

BILLIGET ENERGI HUS MED JORDVARME OG SOLCELLER

På en stor grund ud til Lejre Å ligger der en etplansvilla fra 2021, som nu kan blive jeres nye hjem. Der er tale om en total lavenergi villa med jordvarme, og fra ejendommen er der en skøn udsigt til eng og dyreliv.

Boligen indeholder blandt andet et dejligt køkken, som ligger i åben forbindelse med en stue. Atmosfæren er lys og indbydende, og fra det samlede opholdsrum kan I træde direkte ud på en stor terrasse. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, så arbejdsgangen bliver så komfortabel som muligt. I alt har boligen tre gode værelse, mens I også kan se frem til to badeværelser samt et bryggers med vaske- og tørrefaciliteter.

Fra ejendommens terrasse kan I nyde den smukke udsigt over engen i sommermånederne; her er der plads til både solsenge, havemøbler og grill, og I får således et charmerende uderum, hvor I kan koble helt fra. Da grunden er stor, kan I glæde jer til en spændende have med mange fine kroge, mens der også er etableret en dobbelt carport med tilhørende skur. Huset ligger tilbagetrukket på grunden, og da I her vil bo lige på grænsen til Gevninge, er der ikke langt til byens faciliteter.

Der er ikke mere end 300 meter til det nærmeste supermarked, og de daglige indkøb kan således klares tæt på boligen. Gevninge er en levende by med både forsamlingshus, bageri og pizzaria, ligesom I finder flere daginsitutioner i området, og den nærmeste folkeskole ligger blot 5 minutters kørsel fra ejendommen. Desuden tager det ikke mere end 10 minutter at køre til Roskilde, når I har brug for at handle i specialbutikker eller ønsker at spise ude, mens I også nemt kommer på motorvejen inden for 4-5 minutter.

En virkelig skøn ejendom, som vi glæder os til at introducere jer til. Kontakt os gerne for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.