Tinggårdsvænget 74, 4030 Tune

SPÆNDENDE MURSTENSVILLA I HYGGELIGT OMRÅDE

Tag med til Tinggårdsvænget 74, hvor denne pæne rødstensvilla nu er sat til salg. Her kommer I til at bo i et fredeligt og eftertragtet villakvarter med gåafstand til indkøb, skole og dagtilbud, imens I også kommer til at få dejlige udearealer med en overdækket terrasse og grøn have.

Selve boligen består af 116 kvadratmeter i to plan, så I kan sprede jer ud og indrette forskellige afdelinger. I stueetagen åbner huset sig for jer i entréen, hvorfra I kommer ud i køkkenet, der er bygget med sort-hvide detaljer, overskabe og en bordplade, der vinkler sig, så I får ekstra bordplads. Køkkenet har åbent ud til alrummet og stuen, så I både kan have spiseplads og sofahjørne i samme rum, imens badeværelset giver jer bruseniche og væghængt toilet, der matcher håndvasken. Værelserne ligger alle sammen på 1. etage og har gode indretningsmuligheder, imens det ene værelse har skabsplads til opbevaringen.

Jeres kommende hjem er beliggende i en flot ejendom fra 1988 med røde mursten og rødt tag, imens de hvide vinduer matcher carporten og den overdækkede terrasse. Den gode plads er ikke bare kendetegnende for husets indre, men gælder også for haven, hvor I får en stor, overdækket træterrasse, så I både kan have loungemøbler, grill og spiseplads. Ungerne får også rig mulighed for at boltrer sig med leg og spas på den store græsplæne, imens I også får gode muligheder for at dyrke de grønne områder.

I Tune får I de perfekte rammer for et dejligt familieliv med pasningstilbud, indkøbsmuligheder, legeplads og spisesteder. Byen er omringet af idylliske marker og ligger tæt på Greve Golfklub, ligesom der kun er otte kilometer til stranden ved Mosede Fort og hele kystlinjen ved Køge Bugt. Derudover får I kun 20 minutters kørsel til både Roskilde og Køge samt 30 minutter til København Centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.