Tvethøjvej 54, 4320 Lejre

INDBYDENDE RÆKKEHUS I NATURRIGE OMGIVELSER

Vi har nu glæden af at byde velkommen indenfor på Tvethøjvej 54, hvor dette pæne rækkehus er at finde i et fint bofællesskab, der ligger i grønne omgivelser i et skønt miljø. Rækkehuset fra 2019 fremstår moderne og stilrent med flotte detaljer, og som bonus til boligen får I også mulighed for at benytte et stort fælleshus og swimmingpool.

Boligen fordeler sig med entré i køkkenet, hvor en skillevæg med et klassisk staldvindue elegant opdeler de to afdelinger. I køkkenet er der opført stilrene opbevaringselementer i grålige toner, hvor der er godt med bordplads, alle nødvendige hårde hvidevarer og masser af skabsplads. Videre ned gennem huset ligger der et walk-in og et disponibelt rum til opbevaring samt et pænt badeværelse med vaskemaskine og bruseniche.

For enden ligger stueafdelingen, hvor I kan vælge at indrette med spisestue, læsekrog, afslapningsområde eller hvad end, I ønsker! Den vestvendte terrassedør giver her mulighed for at åbne og få ekstra frisk luft inden døre på de milde dage. Træder I op ad trappen, finder I endnu en hyggelig stue med store vinduespartier. Derudover er der et mindre gæstetoilet, skabsplads og to gode værelser, hvor det største værelser byder på indbyggede skabe.

Udenfor kan I glæde jer over den fine, lille have, der byder på plads til spisemøbler, grill og afslapning. Der er hyggelige grønne arealer omkring jer, og det store fælleshus tilbyder masser af plads til arrangementer, fællesspisning og meget mere. Her er der en stor spisesal, et industrikøkken, et legerum til børnene og I fælleshuset er der dersuden pool, værksted, fitnessrum, musiklokale og 3 gæsteværelser. det er noget der bruges jævnligt og udgør en stor del af fællesskabet.I bliver placeret i Højby l, som ligger cirka 2,5 kilometer væk. I fra statioen, Lejre by er der indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Derudover finder I også et bageri, så morgenmaden er sikret på de hyggelige weekendmorgener. Fra Lejre Station går der tog på strækningen mellem Roskilde og Holbæk, og begge byer kan desuden nås på under en halv time bag rattet og byder på masser af kulturtilbud, shopping og spisesteder. Afslutningsvis skal det fantastiske landskab ved Lejre selvfølgelig nævnes med Nationalpark Skjoldungernes Land og Sagnlandet Lejre!

Vi ser frem til at høre fra jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.