Østervænget 35, Vindinge, 4000 Roskilde

FLOT NYERE VINKEL VILLA PÅ SKØN HJØRNEGRUND

Er I interesserede i en skøn villa, der er placeret i et børnevenligt område, og som har plads til hele familien? Så er dette hjem ideelt til jer!

Villaen her på Østervænget 35 er 200 kvadratmeter stor, og den er yderst velindrettet. Hjemmet byder på et stort køkken-alrum, hvor I kan indrette spisestue såvel som fjernsynsstue. Køkkenet er holdt i hvide og sorte nuancer, og det indebærer en køkkenø, der er ideel til jeres kommende samtaler i hjemmet. Derudover byder hjemmet på seks værelser, hvor I kan indrette jer, som I ønsker, hvad end det er med soveværelser, kontor eller krea-rum. Villaen har yderligere to moderne badeværelser, som er indrettet med stilrene overflader, og derudover råder hjemmet over et bryggers, en gang og en entré med plads til opbevaring.

Her bydes I på et hjem, der indeholder en række af tiltalende muligheder. Villaen indebærer en skøn terrasse, hvor I kan indrette jer med eksempelvis en udendørs spisekrog eller et vildmarksbad, hvor I kan nyde hyggelige stunder i samvær med familien. Samtidig råder hjemmet over en overdækket terrasse, hvor I kan slappe af i loungemøbler, opstille en varmelampe eller kokkerere på grillen. Hjemmet indebærer tilmed en grøn have, hvor der er plads til et drivhus, hvis I har grønne fingre, og der er en flot dam, som pryder haven. Boligen er opført i 2013, og her er der mulighed for overdækket parkering til både bilen og cyklerne.

Området er ideelt til familien, som ønsker at bo i et børnevenligt område. Villaen er beliggende i Vindinge, hvor nærmeste supermarked er 700 meter væk, og der ligger flere legepladser i byen. I får dermed rig mulighed for at nyde grønne, rekreative områder, og Hedeland naturlegeplads er eksempelvis kun to kilometer fra hjemmet. Villaen ligger derudover tæt på institutioner til børnene, hvor den nærmeste børnehave er 250 meter væk, og den nærmeste skole er 650 meter væk. Og hvis I får lyst til at tage ind til byen, er der samtidig blot fire kilometer til Roskilde, hvor I kan nyde butikker og spisesteder.

Så hvis I er interesserede i en indflytningsklar villa beliggende på en god hjørnegrund, er I kommet til det rette sted. Vi ses på Østervænget 35!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.