Gartnervang 34, 2. tv., 4000 Roskilde

LYS, LÆKKER OG INDFLYTNINGSKLAR 2 V'ER MED STOR ALTAN

Indflytningsklar lejlighed i Roskilde

Dette skønne hjem er velindrettet, det råder over en optimal opbevaringsplads, og det ligger nær grønne udendørsområder. Lejligheden er derfor ideel til singlen, parret eller seniorerne, så hvis det passer på dig, er du kommet til det rette sted!

Lejligheden råder over 67 kvadratmeter, og du bydes på en nydelig og velindrettet bolig. Hjemmet indeholder et nyere køkken, der er moderne indrettet, og som er holdt i hvide og sorte nuancer. Derudover råder lejligheden over en rummelig stue, som prydes af store vinduespartier, der sørger for at skabe lys i rummet. Her er der plads til, at du kan indrette både en spisestue og en fjernsynsstue. Hjemmet byder desuden på et stort og lyst værelse, som indeholder indbyggede skabe. Samtidig råder lejligheden over et nyere badeværelse, hvor der er plads til vaskefaciliteter. Yderligere indebærer hjemmet en entré, som er optimalt indrettet i forhold til opbevaring, da der ligeledes er indbyggede skabe.

Ejendommen er opført i 1969, og her bydes du på en række af tiltalende muligheder. Lejligheden råder over en glasinddækket altan, hvor du kan indrette en spisekrog, et loungeområde, eller hvad end du ønsker. Hvis du ønsker at være nær rekreative områder, får du her adgang til et skønt fællesareal, hvor du kan nyde solen og indtage den grønne plæne. Desuden er der mulighed for cykelparkering foran ejendommen.

Hvis du vil bo nær Roskilde centrum og samtidig bo nær grønne arealer, er denne lejlighed ideel til dig! Der er blot to kilometer til Roskilde bymidte, hvor du kan nyde adskillige butikker, spisesteder såvel som kulturelle tilbud. Tilmed er der kort afstand til skønne udendørsområder, da der er 450 meter til et skovområde, og der er 800 meter til Roskilde Ring Park. Samtidig er lejligheden placeret en kilometer fra museet Ragnarock og kulturcenteret Musicon, og der er kun syv minutter på cykel til Roskilde Station. Derudover er der gode indkøbsmuligheder, da både Rema 1000 og Fakta ligger 450 meter fra hjemmet.

Hvis du ønsker dig en indflytningsklar og velindrettet lejlighed, er dette hjem perfekt til dig. Vi ses på Gartnervang 34!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.