Sikærsvej 6, Snoldelev, 4621 Gadstrup

SKØN 1 PLANS VILLA I SNOLDELEV MED PRAGTFULD HAVE

Parcelhus med masser af muligheder og fordelagtig beliggenhed

Vi præsenterer her et både veldisponeret og velholdt parcelhus fra 1982, der råder over optimalt udnyttede kvadratmeter samt gode, indretningsvenlige rum.

Villaen her har masser at byde på, hvilket man med det samme fornemmer, når man træder indenfor i den rummelige entré, hvorfra der er direkte adgang til et praktisk bryggers med opbevaringsmuligheder og plads til vaskefaciliteter. Fra bryggerset er der videre adgang til det veludstyrede køkken, der med over- og underskabe, alt i hårde hvidevarer og plads til et lille spisebord giver det perfekte udgangspunkt for den daglige madlavning. Herfra er der yderligere adgang til hjemmets store stue, som rummer et væld af gode indretningsmuligheder med rigelig plads, brændeovn og et godt lysindfald fra den tilstødende udestue. Huset byder derudover på to skønne værelser, der vender roligt ind mod haven, såvel som et disponibelt rum, der kan bruges til f.eks. kontor, træningsrum eller legeværelse. Værelserne ligger dertil dejlig tæt på badeværelset, der fremstår funktionelt med separat brus. Her får man altså en supergod planløsning, hvor der er tænkt på det hele, og huset giver et helt oplagt fundament for, at nye købere kan sætte sit eget præg på et allerede velfungerende hjem.

Udenfor står huset også pænt og velholdt i gule mursten og med gode faciliteter. For enden af den lange indkørsel kan bilen parkeres under en carport, og bag huset finder man hele tre skure, hvor grej, haveredskaber mv. kan opbevares. Haven er især værd at kommentere på, da denne både er stor, velanlagt og frodig med flotte bede og en afskærmende beplantning. Ud mod haven er der dertil etableret en dejlig, solrig terrasse, der i høj grad kalder på at blive endnu et samlingspunkt i hjemmet.

Prikken over i'et her er bestemt beliggenheden, for er man trukket skønt tilbage i rolige omgivelser med en fordelagtig placering tæt på Roskilde. Byen Snoldelev er en charmerende, lille by, hvor der er tid og plads til at skabe sig et godt liv blandt ligesindede naboer, hvor man er tæt på naturen såvel som hverdagens fornødenheder. Tæt på adressen er der både skole, dagtilbud, indkøb, legeplads, kirke og pizzeria, og med under et kvarters kørsel til Roskilde samt 40 minutters kørsel til København befinder man sig altså helt ideelt på Sjælland.

Alt i alt et godt hus for pengene, hvor man vil have en god beliggenhed og masser af muligheder både ude og hjemme. Velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.