Tinggårdsvænget 72, 4030 Tune

INDBYDENDE OG ATTRAKTIV VILLA I HYGGELIGE TUNE

På den rolige og private Tingsgårdsvænget 72 i byen Tune, har vi nu æren af at udbyde denne yderst velholdte og attraktiv villa, som venter på sin næste familie.

Boligen fordeler sig på to plan, et stueplan og en førstesal, hvor I fra hoveddøren træder direkte ind i entréen i stueetagen. Herfra kan I bevæge jer videre ind i stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet og alrummet. I kan særligt her bemærke de mange lækre detaljer i form af de massive, brede plankegulve samt et velholdt og minimalistisk køkken med hvide, grebsfri låger og en kontrastgivende, sort bordplade. Den strømlinede indretning føres med videre ind på badeværelset, som indeholder samme grebsfri låger og er bedækket med hvide klinker på gulve og vægge. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til hjemmets bryggers med både separat indgang udefra, skabsplads og vaskesøjle. Bevæger I jer videre op med førstesalen, vil I finde boligens værelsesafdeling med et depotrum og tre værelser, hvoraf to af dem indeholder indbyggede skabe.

Jeres kommende hjem er opført i 1988 med et rødt tegltag og mursten, hvis facade prydes af hvidrammede indgangspartier og vinduer i et og to fag. Grundarealet rummer 294 kvadratmeter, der foruden hovedhuset indeholder en carport med skur, en ugeneret, grøn have og hele to, sydvendte terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Herudover kan I nyde særligt godt af de høje hække og træhegn, der omkranser jeres matrikel og dermed sikrer jer en hverdag med ro og privatliv.

I kommer til at bo i den populære by Tune, som indeholder alskens fornødenheder for både børn og voksne. I finder både skole og institution i gåafstand fra hoveddøren, og da det er langs rolige og private veje kan børnene færdes trygt til at og fra undervisningen. Byen bærer desuden præg af en god infrastruktur med nem adgang til motorvejsnettet, som kan tage jer til Roskilde på lidt over et kvarter og København på under 40 minutter.

Lyder denne skønne villa som noget for jer, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os i fag for en eventuel fremvisning - vi ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.