Th Nielsens Vej 4E, 4000 Roskilde

FLOT INDFLYTNINGSKLAR EJERLEJLIGHED I GÅAFSTAND TIL CENTRUM - EGEN P-PLADS

Nu er denne indflytningsklare og lækre lejlighed til salg. Her får I mulighed for at bo på en rolig sidegade i gåafstand til både centrum og Roskilde Station, imens lejligheden byder jer nogle moderne, funktionelle og lyse detaljer.

Boligen råder over 121 kvadratmeter og åbne sig for jer i den rummelige entré, hvor I får plads til at sætte jeres ting og hænge overtøjet. Herfra får I adgang til husets tre værelser, der alle har en god størrelse til indretningen. Badeværelset ligger også i denne afdeling og er bygget i et klassisk design med flot vask, hvide vægge og et mørkt gulv. Rummet er veludnyttet med både væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle. Fra gangen vil I komme ud i køkkenet og stuen, der ligger adskilt i det samme vinklede rum. Køkkenet består af hvide skuffemoduler og en smart køkkenø med mulighed for siddeplads i forlængelse af bordpladen. To loftvinduer skaber et smukt lysindfald, så I kan have spisebord og indtage maden i det dejlige lys. Til sidst får I plads til at indrette stue i det hyggelige, vestvendte hjørne, hvor to vinduespartier giver jer adgang til eftermiddagssolens stråler og en masse frisk luft. Alle rummene har de samme, flotte gulve, der skaber et ensartet udtryk i boligen samt pæne, hvide vægge og loft.

Ejendommen blev bygget i 1945 med seneste ombygning i 2015, så alt står smukt og knivskarpt. En trappe fører jer op fra stien til terrassen, som hoveddøren vender ud mod, og hvor I kan sidde og nyde udelivet med en kop kaffe. I får også mulighed for at lave egen tagterrasse med endnu flere arealer under åben himmel, imens den private parkeringsplads altid gør det nemt for jer at stille bilen.

Boligen ligger på en rolig sidegade med få minutters kørsel til motorvejen, som hurtigt kan få jer mod København eller Hillerød. Ellers tilbyder stationen også gode pendlermuligheder med busforbindelser og regionaltoget, der kan tage jer til Hovedbanen på bare 31 minutter. Roskilde er en af landets ældste byer og har virkelig mange forskellige tilbud, som den hyggelige gågade med gode butikker og spisesteder, indkøbscenteret med biograf og desuden både gymnasium og forskellige skoler og dagtilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.