Københavnsvej 262, 4000 Roskilde

SKØN MURERMESTERVILLA MED CENTRAL BELIGGENHED OG ROLIG BAGHAVE

I kan nu blive de nye indehavere af denne klassiske og flot moderniserede murermestervilla, der har en central beliggenhed og egner sig til en bred målgruppe. Vil I med på en fremvisning og opleve ejendommen med egne øjne?

Adressen er Københavnsvej 262, og her møder I den fine og velholdte murermestervilla, der er opført i 1954. Her møder I først og fremmest af den 985 kvadratmeter store matrikel, hvis grønne beplantning skaber komplet privatliv - baghaven er sydvendt og bades dermed i sol fra morgen til aften, og den ligger langt tilbagetrukket fra vejen med masser af ro. Foruden det gode græsareal venter også et hav af hyggekroge, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og bade nyde lyden af fuglekvidder.

Villaen fremtræder i en god stand, og selve boligen er helt indflytningsklar. Planløsningen byder først og fremmest på en hall-lignende entré, og resten af stueplan byder på to stuer en suite, et funktionelt køkken opført i tidløst elementer og med alt i hårde hvidevarer samt et gæstetoilet. På 1. salen venter der tre værelser og et badeværelse, mens kælderetage råder over diverse disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. Ejendommen byder ligeledes på et stort udhus, der selvfølgelig også kan benyttes, som I ønsker.

Når I bosætter jer her, er I sikret en nem og bekvem hverdag. Københavnsvej er en af hovedårerne ind til Roskilde, og der er således få meter til offentlig transport, 2,5 kilometer til RO's Torv samt 3 kilometer ind til midten af Roskilde, hvor det livlige gadebillede folder sig ud. Pendleren har således også nem adgang til Roskilde Station, som udgør et knudepunkt for landets offentlig transport, og I bil kan I ligeledes køre til motorvejen på få minutter fra adressen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.