Lyndby Gade 22, Lyndby, 4070 Kirke Hyllinge

ALT I EN - Privatbolig, udlejningslejligheder, selskabslokale, gårdbutik samt værksted

NATURRIG LANDEJENDOM MED EGEN SØ OG FLERE HJEM PÅ SAMME MATRIKEL

Har I længe ledt efter et sted med plads til erhverv, udlejning, resort eller til familien med flere generationer under samme tag? Så er denne helt særlige landejendom, Christianslund, et oplagt køb for jer. Her er der mulighed for at etablere flere hjem på samme matrikel grundet de mange køkkener, værelser, opholdsrum, badeværelser etc.. Kvadratmeterne er gode og mulighederne er mange. Kom med!

På Lyndby Gade 22 får I en ejendom med i alt fire længer; tre hænger sammen og en sidste står for sig selv, og så er der i midten en hyggelig gårdsplads med terrasser samt plads til køretøjer, leg og urtepotter. Hjemmets indre er mulighedsrigt og vidner generelt om moden charme og ældre indretningsløsninger, som gennem årene er blevet vedligeholdt, så detaljerne er stemningsgivende men dog stadig vedligeholdelsesfrie og pæne. I alt byder ejendommen på seks køkkener, mange gode toilet- og badefaciliteter, diverse stuer, festlokaler og alrum samt 10 værelser. Hertil er der funktionelle rum i form af lagerrum, disponible rum, værksteder, bryggerser og depotrum, som I kan inddrage, som I ønsker, i jeres version af rumfordelingen.

Ejendommen, Christianslund, er fra 1891 og fremstår som en velholdt landejendom opført i gule mursten med hvide og røde vinduesrammer. Foran hver længe kan der nemt etableres separate solterrasser med plads til grill, urtehave og havemøbler, samtidig med at de også kan trække om i det store haveareal bag ejendommen, som grundet egen sø, buske, høje træer og stengærde nærmest syner parklignende. Her kan alle fordele sig, som de ønsker, og få en følelse af privatliv næsten lige meget, hvor de placerer sig. Den idylliske placering midt i nauturen sikrer jer ro, og udsigten til rapsmarker og sø er prikken over i'et.

Med en placering på Lyndby Gade 22 i Lyndby er der garanti for smuk natur og gode gåruter. Dette betyder, at I fra matriklen ikke skal bekymre jer om støj eller tung trafik, men blot kan fokusere på fuglekvidderen og naturindtrykkene. I kan bl.a. følge de rolige veje ned til Lyndby havn og nyde den friske luft og flotte udsigt, og når de praktiske gøremål skal klares, så ligger Kirke Hyllinge ikke mere end 5 minutter væk i bil, og kan tilbyde rigt handelsliv, diverse spisesteder samt skole og institution.

Vi glæder os til at præsentere jer for denne perle af en landejendom! Book en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.