Husumvej 38, 2700 Brønshøj

PROJEKTSALG - 2 NYE LUKSUS BOLIGER PÅ HVER 116,5 KVM

I det populære Brønshøj har vi her muligheden for et spændende projektsalg med uanede muligheder for køb og udvikling.
Der er pt. erhvervet byggetilladelse til en bygning med to villalejligheder med en fantastisk planløsning til en familie og god adgang til haven, uanset om man har lejligheden i stueplan eller på første sal. Det er varianter af denne bygning som er illustreret på visualiseringen. Projektet kan købes som beset, altså som en grund, hvormed byggetilladelse følger med. Alternativt kan man i dialog med sælger få bygget projektet til en favorabel pris og købe ejendommen som et projektsalg.

Projektet med villalejligheder er indrettet med alle de faciliteter, en moderne familie~høver, hvor man har to boliger á 116,5 m2 med et stort køkken alrum, 4 værelser, et rummeligt badeværelse og en funktionel entré med bryggers og teknik integreret.

Hvis køb af grund til byggeri af villalejligheder~ller projektsalg ikke er af interesse, kunne placering og grundstørrelse være tillokkende i forhold til at få bygget en helt unik drømmevilla i form af et enfamiliehus med mulighed for hele 233 m2. Denne ændring kræver dog byggetilladelse. Sælger vil, hvis det ønskes, kunne assistere med rådgivning og hjælp til denne del.

For yderligere information om projektet ring på tlf. 70 70 78 76

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.