Ingeborgvej 2, Dåstrup, 4130 Viby Sjælland

GOD INDRETTET VILLA FOR PENGENE

På Ingeborgvej i Dåstrup kan I nu flytte ind i en etplansvilla fra 1976, der præsenterer sig med mange fine detaljer i indretningen. F.eks. kan I glæde jer til en stue med loft til kip samt en hyggelig hems, og der er anlagt en dejlig have med terrasser, hvor I kan nyde tilværelsen i sommermånederne.

Boligen byder på et lyst og behageligt køkken-alrum, hvor de hvide elementer fremtræder i et tidløst design med en robust bordplade. Alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine, og på den måde bliver arbejdsgangen se nem og bekvem som muligt. Med i alt tre værelser er der plads til familien, og et gangareal med masser af skabsplads fører hen til et flisebadeværelse med badekar. I finder endnu et badeværelse ved entreen, og dertil består boligen af et bryggers og fantastisk opholdsmiljø, hvor stuen er inddelt i flere hyggelige krog. Her kan I tænde op i brændeovnen, når årstiden inviterer til det, og et område med loft til kip giver en skøn og åben rumfornemmelse samt et dejligt lysindfald fra gavlvinduet. Trappen går her op til hemsen, mens der længere henne også er adgang til en udestue, der bliver det perfekte sted at trække sig tilbage efter en lang dag på terrassen.

Bilen parkeres på behørig vis i garagen, hvor der tilmed er etableret et skur til opbevaring af f.eks. redskaber. I kan desuden glæde jer til en skøn have, hvor terrasserne ligger godt i forhold til eftermiddags- og aftensolen, så I kan opholde jer ude, når vejret er til det. Baghaven er desuden helt ugeneret, mens en forhave byder velkommen til matriklen på fineste vis.

Da ejendommen ligger på en lukket vej, er placeringen ganske familievenlig, og der er kort afstand til skole samt daginstitution, mens de daglige indkøb kan foretages i Viby, som blot er nogle minutters kørsel væk. Her kan hverdagslivet udfolde sig i trygge ramme med nærhed til alt, hvad der er brug for, inklusiv gode fritidsaktiviteter, grønne områder og offentlig transport, der inkluderer både busforbindelser samt tog fra Viby Station. Pendlerne kommer også nemt på motorvejen med omtrent 13 minutter til afkørslen ved Roskilde V.

En spændende ejendom, som vi glæder os til at introducere jer til. Kontakt os gerne for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.