Bredekæret 10, Store Valby, 4000 Roskilde

YDERST VELINDRETTET FAMILIEVILLA MED IDYLLISK PLACERING

Med en placering i enden af et lukket vænge og med skøn udsigt over det omgivende naturlandskab er børnefamilien sikret en rolig og rar tilværelse, som kun højnes af denne toplansvillas hjemlige stemning og kvalitetsrige indretning.

Villaens 151 kvm fordeler sig praktisk og familievenligt på en stueetage og en førstesal. Rumfordelingen er helt optimal, da planløsningen i stueetagen fordeles således, at to store værelser ligger praktisk placeret i en afdeling for sig selv med en gang i midten, der leder op til stort badeværelse med badekar. Ved siden af finder I en opholdsafdeling, der består af en veloplyst stue med åben forbindelse til det grebsfrie køkken, som, udover at stå strømlinet og velekviperet med alt i hårde hvidevarer, også har tilstødende bryggers, der på de våde dage smart kan bruges som entré.
Førstesalen byder på et lyst stuemiljø med elegante gulve, synlige bjælker og fransk altan med dobbeltdøre. Derudover er det her en oplagt forældreafdeling ligger, da et stort soveværelse indeholdende indbygget skabsplads med spejle har direkte adgang til eget flot badeværelse.

Ejendommen er opført i 1987, og er en gedigen ejendom opført i røde mursten og med gavl og sprosser i samme pæne nuance. Udover et nydeligt udseende får I også mulighed for at nyde boligens ugenerede havemiljø, der indrettes enkelt og overskueligt med grøn plæne, enkelte træer og buske samt en sydvendt fliseterrasse til de solrige stunder. Til sidst rummer ejendommen også en carport og et praktisk skur.

I er landet i Roskilde-bydelen, Store Valby, i enden af en lukket vej lige ud til vild og smuk natur. Dette betyder, at I fra havens grønne oase kan være helt jer selv uden bekymring om støj eller billarm samt at børnene trygt kan lege på vejen og på stierne i den omgivende natur. Det er en særdeles børnevenlig placering, der kun bliver bedre af, at I har små 6 minutters cykeltur til henholdsvis skole, institution og indkøb. Samtidig med at I har alt til hverdagen inden for kort rækkevidde, kan I også på 10 min. i bil komme til Roskilde Centrums aktive bymiljø og gode butiksudvalg.

En tilværelse til børnefamilien, der ønsker idyl, natur og et velindrettet hjem uden større pasningsbehov - book en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.