Åtoftevænget 1, 2670 Greve

DEN IDEELLE BOLIG TIL DEN KVALITETSBEVIDSTE BØRNEFAMILIE

I Greve finder I en total indflytningsklar bolig til børnefamilien, der rummer mange muligheder hvad angår indretning. Her er der sat flueben ved kvalitet, anvendelighed og funktionalitet.

Denne villa er opført i 1900 og står skarpt med 196 m2, som fordeler sig over to etager. I overtager en bolig med et stort køkken med åben forbindelse til en stor stue i stueetagen, hvor køkkenet er mørkt og råder over god skabsplads. Der er et lækkert, flisebelagt gulv i dette store rum, som tilbyder gode muligheder for at implementere en spiseafdeling i forlængelse af køkkenområdet. Her er der også en lækker pejs, som befinder i entréen. I stueplan er der desuden tre rummelige soveværelser, et elegant badeværelse med bruseniche og et bryggers med hårde hvidevarer og mulighed for opbevaring.

På førstesalen er der loft til kip og et møblerbart repos, som kan indrettes til at være familiens dagligstue, da dette opholdsrum byder på mange gode kvadratmeter. Her er der også et master-bedroom med adgang til sit eget badeværelse samt masser af opbevaring.

Med ejendommen følger to store flisebelagte terrasser på hver side af huset, og så er der også carport og et skur til rådighed. Derudover byder Åtoftevænget 1 på et grønt areal, hvor både børn og voksne kan slå sig ned og nyde de lune sommertimer; sammen eller hver for sig. Fra huset har I udsigt til grønne og naturskønne omgivelser så langt øjet rækker, hvilket er en bonus i sig selv.

I vil være placeret tæt på Greve Landsby, som har gode indkøbsmuligheder og skoletilbud med få minutters kørsel. Med denne placering har I heller ikke langt til motorvejen, så I kan køre til Roskilde på et kvarter eller til Taastrup på 10 minutter. Muligheder er der mange af, og på denne adresse er I altid tæt på hverdagens nødvendigheder.

Hvis I leder efter en nydelig bolig med plads til børn og voksne, et nærområde der opfylder dagligdagens behov og tilpas afstand til de omkringliggende byer, så har I fundet jeres næste hjem. Velkommen til Åtoftevænget 1.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.