Svogerslev Hovedgade 16, Svogerslev, 4000 Roskilde

LYS OG INDBYDENDE EJENDOM MED DEJLIG HAVE

På en lukket stikvej til Svogerslev Hovedgade udbyder vi nu en villa fra 1956, der fremtræder i indflytningsklar stand. Her kan I nemt etablere en rar hverdag med kort afstand til alt, hvad I får brug for, og til ejendommen hører en skøn have med drivhus og flere solrige terrasser.

Boligen er indrettet med et hyggeligt stuemiljø, hvor I får plads til både sofagruppen og en spiseafdeling, og en brændeovn bidrager til den gode atmosfære, når vejret er køligt. I får to direkte udgange til haven, mens en bred åbning leder ind til køkkenet, der er funktionelt og indeholder alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Fra køkkenet har I desuden frit udsyn til stuen gennem en åbning over baren, så der opstår en god sammenhæng mellem boligens opholdsrum. Udestuen gør de lange sommeraftner endnu længere, og derudover består stueetagen af et velholdt badeværelse samt et værelse, mens I fra entreen kan tage trappen op til føreste sal. Også her bliver I mødt af en behagelig stemning, og fra reposen tilgår I to fine værelser og endnu et badeværelse med brus. Slutteligt består boligen af en anvendelig kælderetage på 55 m2 med vaskerum og flere disponible rum, så I med denne ejendom får i alt 200 etagemeter at boltre jer på.

I kan se frem til en skøn have med flere terrasser, så I får rig mulighed for at nyde solen på en varm sommerdag. For eksempel kan I slappe af til udsigten på den hævede træterrasse, mens der ved carporten er anlagt endnu et område med udepejs, som vil være ideelt til en aften med grill. I haven er der desuden opført et drivhus, ligesom børnene også får masser af plads til at lege på græsplænen, og I forlængelse af carporten finder I et disponibelt rum.

Alle fornødenheder er inden for rækkevidde med denne beliggenhed, hvor I bliver en del af Svogerslev. Ejendommen ligger tæt på folkeskoler og børnepasning, ligesom der kun er 900 meter til det nærmeste supermarked, og byen har et rigt foreningsliv med både spejder og sportsaktiviteter. Trænger til at gå en tur i naturskønne omgivelser, vil Lynghøjsøerne være en mulighed inden for gåafstand, mens I også hurtigt kommer til et større bymiljø, da Roskilde centrum blot er 12 minutter væk i bil. Motorvejen vil ligeledes være nem at tilgå, så beliggenheden også er ideel for pendlerne.

Vi glæder os til at se jer til en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.