Ejendomsmægler Roskilde

Vi vægter holdånden

Og derfor gør vores kunders anbefalinger os ekstra glade 
Vores kunders positive oplevelser af samarbejdet med os i DKBoligteam betyder alt! Og vi gør en dyd ud af at samle på glade kunder og godt humør. Anbefalingerne vidner nemlig om, at det, vi gør, rent faktisk virker! At vi gør en forskel for en hel masse mennesker på et vigtigt tidspunkt i deres liv - særligt når de enten skal sælge deres bolig eller søger et nyt sted at slå sig ned. Dét har vi stor respekt og forståelse for, og derfor vægter vi tryghed, tillid, god service og høj faglighed tårnhøjt. Og lige netop de værdier, går heldigvis igen i vores kunders flotte ord. 
Læs, hvad vores kunder siger nedenfor: 
Ejendomsmægler Roskilde

Den lykkelige husejer af Korskær 3 4000 Roskilde

Jeg vil gerne rose Dan, DKBoligteam for hans håndtering af en kompliceret boligsag.
I 2021 forelskede jeg mig i det skønneste hus, sat til salg af DKBoligteam. Det skulle dog vise sig ikke at være helt så enkelt, at overtage denne bevaringsværdige ejendom. Sælger havde foretaget en totalrenovering, men kommunen var ikke enig i udtrykket og derfor var ejendommen ikke endelig godkendt. Det gav nogle udfordringer i forhold til advokat og bankgodkendelse, men med fælles hjælp og indsats fra DKBoligteam, lykkedes det at komme i mål med en god aftale.
Jeg er i dag den lykkelige ejer af ejendommen, og kan videregive min bedste anbefaling af DKBoligteam for at håndtere denne sag på bedst mulige måde.
Kirsten W. Nygård

Sælgerne af Sikærsvej

Vi har stor ros til DKboligteam, vedr salg af vores hus på Sikærsvej, som blev solgt på første fremvisning,
Og efterfølgende hjalp vores mægler med at få os godkendt til køb af ny bolig. Så vi kan på det varmeste
anbefale Dan Frederiksen som mægler.
Mange varme tanker fra Ebbe og Bitten Borchers

Køberne af Åtoftevænget 1, 2670 Greve

I forbindelse med køb af bolig Åtoftevænget 1, 2670 Greve.
Vi er yderste tilfredse med hele forløbet i forbindelse med vores nye boligkøb igennem DKBOLIGTEAM.  I hele processen har Dan Frederiksen meget professionelt og serviceminded informeret os og stået til rådighed ved fremvisninger og spørgsmål, samt givet os en yderst fair og venlig behandling.
 
Vi kan derfor anbefale DKBOLIGTEAM.

Sælger af Sønderlundsvej, Roskilde

Vi valgte DK Boligteam som ejendomsmægler i forbindelse med salg af vores hus i Roskilde på grund af en hurtig respons og et stort engagement hos Dan og teamet hos DK Boligteam. Undervejs i den korte tid vores hus var på markedet blev vi løbende informeret om udviklingen i fremvisninger, købsaftale m.m. og havde en god dialog med Dan.
 
Inden for den første uge havde vi flere fremvisninger af vores hus – samtidig med salgsopstilling m.m. blev gjort klar. Og på omkring en måned blev vores hus solgt til en god pris.
 
Vi kan varmt anbefale DK Boligteam.

Sælger af Svogerslev hovedgade 16, Svogerslev

Jeg har solgt mit hus i Svogerslev igennem DKBOLIGTEAM. Det var et naturligt valg, da min søster anbefalet mig at tage fat i Dan Frederiksen, da hun var meget tilfreds med hans måde at være på.
Og jeg kan kun sige teamet fra DKBOLIGTEAM er levet op til alle mine forventninger og solgte mit hus på 3 måneder. Det der er særligt godt ved dem, er de arbejder som et team hvor alle ved hvad de gør
Og de har tid og har det fulde overblik fra start til slut.

Sælger af Korskær 3, 4000 Roskilde

Stor anbefaling af DK Boligteam. Hvis du vil i mål med dit salg og sætter pris på god service, så skal du henvende dig til dem!. 2 behagelige personer, som altid er i godt humør. Læn dig tilbage og vent på dit hus eller andet Bliver solgt.
Stor anbefaling herfra!

Sælger af Lindenborgvej 156, Roskile

Vi har været glade for DKBOLIGTEAM
-De ved hvad de taler om, det er nemt at oprette en god dialog med Dan og Karsten og man for den følelse af de gør hvad de kan så både køber og sælger finder det komfortabelt at handle.
Vi blev anbefalet at kontakte Dan da han tidligere har solgt hus for vores bekendte tidligere.  Vi havde vores til salg i 2,5 måned og fik solgt det tæt på udbudsprisen og vi er ganske tilfredse.
Men lige så vigtigt: så skabte de også en god atmosfære for køber, som vi er sikre på, at det har bidraget til at få køber til at føle sig hjemme i deres kommende hjem, og også i forhold til handlen.
( som de selv skriver: Handler der holder hele vejen hjem)
Vi kan varmt anbefale dem-super oplevelse…

Sælger af Åtoftevænget 1, Greve

Jeg kan kun sige godt om DKBOLIGTEAM, de har en super energi og vil gøre alt for det hele lykkes for at nå til salget.
Mit hus stod tomt da jeg flyttede til Jylland så jeg overlod trygt huset til mægleren. Han var både behjælpelig med at slå græsset inden det åbne hus da min bror ikke kunne komme og gøre det. De har også ringet efter håndværker da flere at mine teglsten var faldet af så det også kunne fikses. Huset blev solgt efter 2 måneder og jeg er yderst tilfreds med forløbet, de er så personlige og lige giver den ekstra service som man nok ikke forventede en mægler ville gøre.
Jeg kan varmt anbefale DKBOLIGTEAM´`ET. De er så troværdige og yder bare t fantastisk stykke arbejde.

Sælger af Digestien, Lanlandia Rødby

Vi valgte DKBoligteam som vores ejendomsmægler til at sælge vores feriehus i Lalandia på grund af deres behagelige og friske tilgang til deres job.
Vi blev ikke skuffede, der blev hurtigt etableret salgsopstilling mv. og inden længe blev huset fremvist til interesserede købere.
Der var under hele forløbet en god kontakt og hurtig information.
Vi er fuldtud tilfredse med samarbejdet og kan varmt anbefale DKBoligteam.
PS! Og det er rigtigt som DKBoligteam skriver på deres hjemmeside - de kommer med kage til kaffen.
Ejendomsmægler Roskilde